Açıklaması Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini sağlar.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri genellikle yangına, korozyona ve üslup koşullarına dayanıklı çelik yahut hileüminyum gibi bek malzemelerden yapılır.

; bir yangın esnasında çatı içindeki kişilerin güdük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile çatı bağırsaki yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, katıksız afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da yapı muhtevai merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

 Bu merdivenler mevzuatlarca tasarrufı zaruri tutulmuşdolaşma. Bununla bile unutulmamalıdır ki yangın merdiveni, meşru bir zorunluluktan ziyade insanca bir ihtiyaçtır.

Yangın merdivenleri Z tipi yangın merdiveni ve dairesel merdivenler sürdürmek üzere dü gruba ayrılmaktadır.

Yangın kapısı istanbul fiyatı Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha mürtefi evetğu alanlarda da tercih edilir.

Ekseri yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu evgin çıkış bapsı, bunalım anlarında insanların yangın düzından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Antrparantez geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet anlayışlemleri esnasında kullanıcılara önemli kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kıymettar bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden dışarıya haklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Tüm aşamaların sevap bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden olumlu anlatım hileınması sağlamlanır.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, yerinde taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona iye olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi şeşna hileınmasına yardımcı olur ve yangının vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Report this wiki page